Keresés

Partnereink

wacs
csintex
baba
turizmus trend
ave
hungarospa


Videógaléria

Biczó Csárda Kecskemét szomszédságában

Biczó Csárda Kecskemét szomszédságában
A Duna - Tisza közi homokhátság buckasora és az izsáki Kolon-tó rekettyés, füzes láprétjei szomszédságában, foutak találkozási pontján zöld sziget a Fülöpszálláshoz tartozó Hármaspuszta. Különösen értékes ritkaságokat rejto növény és állatvilágát az UNESCO és a magyar állam Kiskunsági Nemzeti Parkja is védi.
Bács-Kiskun megye csárdái - Kattints!

A Kiskunsági Nemzeti Park csodálatos természeti környezetében, Kecskemét szomszédságában fekszik a régi hagyományokat örző és Lipicai Ménes. A Csárda a múlt század végén épült, egy nemesi család kúriájaként. A századvég hangulatát idézo épületek java része mind a mai napig megmaradt. Szeretettel várjuk mint csoportosan, mint egyénileg érkezo vendégeinket, akik a tradicionális pusztai romantikát bemutató lovasprogram mellett megtekinthetik a lipicai ménest és csárdánkban cigányzene mellett élvezhetik a magyar konyha helyi különlegességeit. Kulturált 300 fos légkondicionált éttermünkben és kerthelységünkben vállaljuk családi programok, esküvok és egyéb rendezvények, fogadások lebonyolítását. Azon kedves vendégeink, akik több napot szeretnének eltölteni nálunk, megszállhatnak a Biczó Tanya komfortos kétágyas szobáiban és mellette élvezhetik a lovaglás örömeit is lipicai lovainkkal.

 

Biczó Csárda

Biczó Csárda, Fülöpszállás

 

A Biczó Csárda nemcsak színvonalas programokkal várja kedves vendégeit, de lehetoséget biztosít mindazok számára is, akik néhány napot vagy akár szabadságukat a Nemzeti Park-ban szeretnék eltölteni.

Kellemes és családias 2,illetve 3 ágyas zuhanyzós szobáinkban mindenki számára elérheto áron tudunk nagyobb családok részére is szállát nyújtani. Nyaralása idején különbözo progrmokkal szórakoztatjuk kedves vendégeinket. Ha idoközben lovagolni szeretne tanulni - ez sem lehet probléma. Felkészült szakembereink segítségével elsajáthíthatja ezt a külöleges szépséget rejto sportot.

 

Forrás: www.biczocsarda.hu

 

Csárda Online

Szólj hozzá a fórumon!