Keresés

Partnereink

wacs
csintex
baba
turizmus trend
ave
hungarospa


Hungarikum és magyar érték

Hungarikumok és nemzeti értékek mutatkoztak be a II.Magyar Értékek Napján

Hungarikumok és nemzeti értékek mutatkoztak be a II.Magyar Értékek Napján
A Magyar Értékek Napjának célja, hogy felhívja a figyelmet a hazánkban fellelhető értékek sokszínűségére, azok megőrzésének és továbbadásának felelősségére.

3A II. Magyar Értékek Napját 2015. szeptember 12-én Budapesten, a Szent István Bazilika előtti téren rendezte meg a Nemzeti Művelődési Intézet a Magyar Nemzeti Értékek és Hungarikumok Szövetségével közösen
A II. Magyar Értékek Napját 2015. szeptember 12-én Budapesten, a Szent István Bazilika előtti téren rendezte meg a Nemzeti Művelődési Intézet a Magyar Nemzeti Értékek és Hungarikumok Szövetségével közösenA II. Magyar Értékek Napját 2015. szeptember 12-én Budapesten, a Szent István Bazilika előtti téren rendezte meg a Nemzeti Művelődési Intézet a Magyar Nemzeti Értékek és Hungarikumok Szövetségével közösen.  A rendezvényen beszédet mondott többek között Szakáli István Lóránd, a Földművelésügyi Minisztérium agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős helyettes államtitkára, aki hangsúlyozta: nemzeti értékeink - köztük a hungarikumok - azért is különlegesek, mert történelmi múltat, személyes kötődést rejtenek magukban.


A teljes cikket megtekinthetik ->->-> IDE kattintva!

 
NKA_logo_2012_RGB

A II. Magyar Értékek Napja Rendezvényt a Nemzeti Kulturális Alap támogatta

-kt-