Keresés

Partnereink

wacs
csintex
baba
turizmus trend
ave
hungarospa


Hírek

XII. Farsang Kupa - Versenyfelhívás

XII. Farsang Kupa - Versenyfelhívás
A Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetségen belül, a Tata és Környéke Regionális szervezet 12. alkalommal rendezi meg a „Farsang Kupa” Gasztronómiai versenyt (szakács, cukrász, felszolgáló /pincér - terítési verseny/, pék szakmákban), Cocktail versennyel egybekötve.

A „Farsang Kupa” gasztronómiai verseny már évek óta Magyarország rangos versenyei közé tartozik, sőt büszkén mondhatjuk, hogy a versenyzőink egy része már a Világversenyeken is dobogós sikerekkel mérettette meg magát, ezért kérjük a többi versenyzőnek is ilyen fokú hozzáállását!

NEVEZÉSA versenyre a mellékelt jelentkezési lapon (nyomtatva) 2014.02.01-ig (szombat) lehet jelentkezni.E-mailen:   petregyongyi@gmail.com
Az e-mailen beküldött nevezésekre, ha valaki legkésőbb 1 héten belül nem kap reagálást annak megérkezéséről, kérjük, azonnal jelezzék a szervezők felé!

postai úton: Petrezselyem Antalné - 2890, Tata Malom út 12/a.

XII. Farsang Kupa


NEVEZÉSI DÍJ

3000 Ft
mely összeget kérjük a Pannon takarék 63200267-11028433 számlájára átutalni és az átutalási bizonylatot a nevezési lap hátuljára fénymásolni szíveskedjenek
tanulók számára ingyenes!
ez alól kivételt képez, ha a versenyen induló tanuló neve alatt szerepel az őt indító cég neve isTOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Petrezselyem Antalné – 70/25062-06

vagy petregyongyi@gmail.comA VERSENY LÁTOGATÁSA, HELYSZÍNMint minden eddigi évben, a Farsang Kupa minden érdeklődő számára ingyenesen megtekinthető 2014. február 8-án 12 és 17 óra között.HELYSZÍN:           Tatai Olimpiai Edzőtábor

2890 Tata, Baji út 21.

IV-es csarnok

XII. Farsang Kupa
PROGRAM

A versenyzők 2014. február 08. reggel 6 órától vihetik be a versenyre a versenymunkákat és a díszasztalhoz szükséges eszközöket. Mindezek elhelyezésére, felállítására 9 óráig van lehetőség. Kérjük az idő betartását, mert ellenkező esetben a zsűri pontlevonást alkalmaz!

A dekorációról és a munkájuk megnevezésének kiírásáról a versenyzők maguk gondoskodnak. A szponzorok vagy támogatók megjelenítését a zsűrizést követően lehet kitenni a versenymunkák mellé.

A versenymunkák értékelése 9–12 óráig tart, a nemzetközileg elfogadott pontozás alapján (arany – ezüst – bronzérem és oklevél formájában). A kiemelkedő munkák készítői különdíjban részesülnek.

A hivatalos megnyitó a nagyközönség számára: 12 órakor kezdődik.

A versenyt a nagyközönség 12-17 óráig tekintheti meg, ezért kérjük a versenyzőket, hogy a versenymunkákat csak ezután szedjék le! A kiállítás időtartama alatt mind a versenyzők, mind pedig a nagyközönség számára büfé áll rendelkezésre.

Az eredményhirdetés 17 órakor kezdődik a kiállítócsarnokban.Bemutatók:

bor:                              Ászár – Neszmély Borvidék bemutatója
pálinka:                       Istenkuti Pálinkafőzde bemutatója
karamell:                    Lusztigh Mária mestercukrász
zöldségfaragás:        Tanács Attila mesterszakács – Ételszobrász Suli