Keresés

Partnereink

wacs
csintex
baba
turizmus trend
ave
hungarospa


Hírek

VI. Gasztro Csata és Tirpák Fesztivál Nyíregyházán

Esemény időpontja: 2013. September 21. 21:57
VI. Gasztro Csata és Tirpák Fesztivál Nyíregyházán
2007-ben a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség azzal a céllal hozta létre a Gasztro Csata eseményét, hogy minden évben legyen egy olyan nap, mely a gasztronómiáról szól  gasztronómusoknak. Legyen egy olyan nap, ahol kötöttségek nélkül, „lazíthatnak” szakmai  kollegáink, miközben jóízű, leginkább táji adottságaikra jellemző, hagyományos ételekkel kínálják és vendégelik meg egymást.

Miután azonban megtapasztaltuk, hogy ezen eseményeken olyan népi hagyományainkat  megfelelő ételkínálat jelenik meg, mellyel a „hétköznapi emberek” nagyon ritkán találkozhatnak, főleg egy helyen és egy esemény alkalmával; építve és megőrizve gasztronómiai kultúránkat; úgy döntöttünk, hogy az eseményt megnyitjuk mindenki előtt. Így jött létre egy olyan esemény, mely különleges napot biztosíthat szakmai kollegáink részére, kiváló gasztronómiai élményt a  mindennapok emberének, és tiszteletet hagyományaink megőrzésére.

Gasztro csata

VI. Gasztro Csata és Tirpák Fesztivál Nyíregyházán


Ezúttal Nyíregyháza és annak főtere ad otthont a VI. Gasztro Csatának, melynek társrendezvénye egy igen izgalmas és érdekes esemény a Tirpák Fesztivál!Várunk Mindenkit szeretettel!