Keresés

Partnereink

wacs
csintex
baba
turizmus trend
ave
hungarospa


Hírek

Számtalan program a Vegetáriánus fesztiválon

Számtalan program a Vegetáriánus fesztiválon
Szeptember 8-án és 9-én az idei Vegetáriánius fesztiválon táplálkozási szakemberek előadásait, vegetáriánus ételkóstolókat, öko- és biotermék-bemutatókat is szerveznek.
A helyszínre látogatók szakemberek segítségével tájékozódhatnak a vegetáriánus és vegán étrend egészségre gyakorolt hatásairól, recepteket próbálhatnak ki, és kóstolókon vehetnek részt Az előadásokon szó lesz a 70 évvel ezelőtti és a mai talajviszonyok, élelmiszertermelési, elkészítési és felhasználási módszerek, valamint a környezeti tényezők változásairól és hatásairól, de a fűszerek és gyógynövények gyógyászati előnyeiről is.


Számtalan program a Vegetáriánus fesztiválon
Az idei Vegetáriánius fesztiválon vegetáriánus és vegán ételek elkészítését is megtanulhatják az érdeklődők


Vasárnap a mindennapi vegán étrend kialakításához kaphatnak segítséget az érdeklődők, de a testi-lelki-szellemi folyamatok megismerésének fontosságára is felhívják a figyelmet a szakértők. Szó lesz még a gyermekek egészséges táplálásáról, a gluténmentes étrendről, valamint a környezetvédelem és a vegetarianizmus összefüggéseiről is. Az előadások mellett lehetőség lesz természetgyógyászokkal folytatott konzultációra, a "főzőszobában" pedig a fesztivál teljes ideje alatt vegetáriánus és vegán ételek elkészítését tanulhatják meg a látogatók.


MTI/T.D.