Keresés

Partnereink

wacs
csintex
baba
turizmus trend
ave
hungarospa


Hírek

Minden régióban lobog az MNGSZ zászló!

Minden régióban lobog az MNGSZ zászló!
Tisztelt Elnökségi Tagok! A zászló mindig egy közösség összetartozását és eszmeiségét jelzi. Akik a zászló alatt egységbe lépnek, hűséggel és felelősségtudattal tekintenek egymásra, vállalják feladataikat és teljesítik küldetésüket.

A szakmaszeretet és szakmai alázat az elkötelezettség, a jó szándék erősíti meg elhatározásukat. Az értékes ember időben értékeli embertársai tevékenységét. A múltban tanultunk, a jelenben dolgozunk, a jövőnket a szívünkbe építjük, hogy álmaink kiteljesedjenek. A cél már mindannyiunkban jelen van. Az 1 éve megválasztott új elnök, alelnökök, régióelnökök és a tagság a fiatal szakemberek bevonásával, a megújulni akarás útjára lépett.


Az MNGSZ Pécs


Pécsett is "lobog az MNGSZ zászló!"


A kitűzött célok nagy része megvalósult. A megerősödött MNGSZ-t tagsága támogatja, segíti az elnökség munkáját. A további feladatok átgondolása és ezek megvalósítása, a szervezet, a megfelelő információáramlás, a szakmai szervezetekkel, szakiskolákkal, szponzorokkal való közös együttműködés és gondolkodás, szemléletváltás garanciája a jövő gasztronómiájának és a jövő építésnek.

Kérem a régiók tagságát és elnökeit, hogy mindenhol büszkén lobogjon az MNGSZ zászló!

„A tegnapért a máért a jövőért a Magyar Nemzeti Gasztronómiáért!”


Pécs, 2013. május 30.

Zsiga István
Schnitta díjas éttermi mester
az MNGSZ Pécs és Környéke
Regionális Szervezet elnöke