Keresés

Partnereink

wacs
csintex
baba
turizmus trend
ave
hungarospa


Hírek

Megvan a luxembourgi Gasztronómiai Világbajnokságra utazó Magyar Nemzeti Szakács és Cukrász Válogatott névsora

Megvan a luxembourgi Gasztronómiai Világbajnokságra utazó Magyar Nemzeti Szakács és Cukrász Válogatott névsora
Véglegesedett a Luxembourgba utazók listája. Ők azok, akik a Magyar Nemzeti Szakács és Cukrász Válogatott tagjaiként képviselni fogják hazánkat a luxembourgi Culinary World Cup-on.
A Nemzeti Válogatott mentora Varga Károly.


A Csapat tagjai:Ambrus György

ifj. Ambrus György

Elek Richárd

Garaczi Zoltán

Kiss Dániel

Kostyál Gábor

Szilágyi Gábor

Tímár András

Tímár Attila

Toókos Ferenc

Turóczi Anita (cukrász)

Volenter István


Magyar Nemzeti Szakács és Cukrász VálogatottAz ő munkájukat segíti még Doktor Zoltán cukrász, Krivács András elnök, Barabás Zoltán éttermi alelnök, Gulyás Károly szakács alelnök (aki egyben a Katonai Nemzeti Válogatott vezetője, és a nemzetközi katonai zsűri tagja is), Horváth Ferenc cukrász alelnök és Petrezselyem Adrienn ügyvezető.


Óriási munka van előttük, hiszen 30 nemzeti válogatott méri össze tudását az 5 napos verseny alatt, akik a világ minden részéből érkeznek. Fel kell venni a versenyt olyan országokkal, mint Norvégia, Svédország, Dánia, Singapore, Korea, Svájc, Kanada vagy akár USA.

De talán mit sem számít az, hogy kik jönnek velünk szembe. A lényeg, hogy a lehető legszebb eredményt elérve, pontos, precíz munkával megmutassuk mit tudunk, és mindezt úgy, hogy közben főként magyar alapanyagot adunk a világnak. Nem kis feladat, de a Csapat minden tagja elhivatott és lelkes!