Keresés

Partnereink

wacs
csintex
baba
turizmus trend
ave
hungarospa


Hírek

Magyar résztvevő a S.Pellegrino Young Chef döntőjén

Magyar résztvevő a S.Pellegrino Young Chef döntőjén
Az olasz ásványvíz márka második alkalommal rendezte meg Milanóban a világ fiatal gasztronómiai tehetségeit felkutató és támogató főzőversenyét október 13. és 15. között. A világverseny fináléjának magyar résztvevője Sándor Rodrigo volt.
A megmérettetésre a világ 90 országából, 20 versenyrégióból több mint háromezer 18 és 30 év közötti, legalább egyéves tapasztalattal rendelkező séf, sous chef és chef de partie (csoportvezető) nevezett egy emblematikus étel fotójával és receptjével. Az elődöntőbe kétszázan jutottak tovább, a milánói döntőben pedig a 20 régiós győztes versenyzett. Sándor Rodrigo a kelet-európai régiós döntő nyerteseként vehetett részt a döntőben.Sándor Rodrigo

Sándor Rodrigo S.Pellegrino Young Chef döntőjén


 
Sándor Rodrigo a júliusban Bukarestben megrendezett kelet-európai régiós versenyen tökéletes technikai tudással megvalósított mangalicapofából, karamellizált karfiolpüréből, mazsolaszószból és cékla tortelliniből álló táljával vívta ki a győzelmet. A milánói döntő során a zsűri öt "aranyszabály", az összetevők minősége, a technikai kivitelezés, az eredetiség, a tálalás szépsége és az étel üzenete alapján pontozta a versenyzők munkáit.  
   
/T.D.