Keresés

Partnereink

wacs
csintex
baba
turizmus trend
ave
hungarospa


Hírek

Izraelben hódít a magyar konyha

Izraelben hódít a magyar konyha
Harmadik alkalommal került sor Izraelben a magyar gasztronómiai és kulturális napokra Tel-Aviv egyik legdivatosabb szórakozóhelyén, a néhány éve felújított régi kikötőben.
Magyar nők a gasztronómiában címmel Raj Ráchel tortabemutatót tartott és árulta is a helyben elkészített termékeit. Mautner Zsófia főzőelőadáson mutatta be a magyar konyhát az egyik kikötői étteremben, erre a rendezvényre egy nap alatt elkeltek a jegyek. Gál Helga és Dúzsi Tamás pedig borkóstolóval várta a magyar borok izraeli rajongóit.


Harmadik alkalommal került sor Izraelben a magyar gasztronómiai és kulturális napokra
Magyar nők a gasztronómiában címmel Raj Ráchel tortabemutatót tartott, míg Mautner Zsófia főzőelőadáson mutatta be a magyar konyhátA programok mellett számos stand is volt, amelyeknél magyar ételeket és italokat árultak, helyi szakácsok és cukrászok kínálták magyaros finomságaikat, mint a pörköltöt, lángost, palacsintét és kürtőskalácsot. Az eseményt Ron Huldai, Tel-Aviv polgármestere, Nagy Andor magyar nagykövet és Papp László, Debrecen polgármestere nyitotta, mivel Debrecen kiemelt vendége volt a rendezvénynek.


MTI/T.D.