Keresés

Partnereink

wacs
csintex
baba
turizmus trend
ave
hungarospa


Hírek

Gasztrokalauz és térkép a Balatonhoz

Gasztrokalauz és térkép a Balatonhoz
Balaton környékének legjobb éttermeit, borászatait, cukrászdáit, strandbüféit és piacait gyűjtötték össze és jelent meg a Balatoni Kör gasztrotérképével együtt.
A Magyar Konyha hatodik éve adja ki a balatoni gasztrokalauzát azzal a céllal, hogy vannak minőségi vendéglátóhelyek is a Balatonon. A magazin munkatársai nemcsak éttermeket keresnek, hiszen a minőség akár a legegyszerűbb halsütödékben is megjelenhet. Idén már 400 minőségi helyet ajánlanak a gasztrokalauzban, míg az elsőben 170 volt. A Balatoni Kör is azzal a céllal jött létre négy évvel ezelőtt, hogy a környék legmagasabb színvonalú éttermeit, borászatait, bisztróit fogja össze.


Gasztrotérképpel jelent meg a Magyar Konyha Balaton 2018 gasztrokalauza
A balatoni gasztrokalauz célja, hogy bemutassák vannak minőségi vendéglátóhelyek is a Balatonon


A Balatoni Kör célja megváltoztatni a régióról, a balatoni vendéglátásról a fejekben élő képet. Ezt szolgálja a 100 ezer példányban, idén először kiadott gasztrotérképük is, amely a szervezet jelenlegi 41 tagját mutatja be. A Magyar Konyha kiadványa 190 oldalon, alrégiónként mutatja be az ajánlott éttermeket, borászatokat, de régiós toplistákat is tartalmaz. A Balatoni Kör gasztrotérképével egybecsomagolt Balaton 2018 kalauz a Magyar Konyha július-augusztusi számával együtt elérhető az újságos standokon.

MTI/T.D.