Keresés

Partnereink

wacs
csintex
baba
turizmus trend
ave
hungarospa


Hírek

BaGaTech Szakkiállítás 2014

Esemény időpontja: 2014. March 08. 21:32
BaGaTech Szakkiállítás 2014

2014. március 6-8. között a Syma Csarnokban rendezik meg a BaGaTech 1. Nemzetközi Sütőipari, Cukrászati és Gasztrotechnikai Szakkiállítást.
A 3 napos szakkiállításon a kiállítók mellett bemutatókkal és szakmai versennyel is találkozhat. A BaGaTech keretén belül hirdeti meg a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete is felnőtt és tanuló cukrász versenyét.A rendezvény partnerei :

  • a Magyar Pékszövetség
  • a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete és természetesen mi is
  • a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség.

Az elmúlt évtizedekben óriási fejlődésen mentek keresztül a szakkiállítások, kezdve azzal, hogy közel 20 évvel ezelőtt megszülettek. Azóta megannyi új kiállítás születésének, összeolvadásának, formálódásának voltunk tanúi, miközben mi is megtanultunk sok mindent. Jártunk itthon és külföldön is. Ma pedig, az internet világában, amikor virtuálisan átláthat és bebarangolhat mindent az érdeklődő, a szakkiállítások szerepe talán a legmarkánsabban változik.

Egy biztos, lehet, hogy interneten egy karosszékből ülve mindent megtalálhatunk, azonban a szakmának és a szakmáknak találkoznia kell! Eldönthetünk mindent az úgynevezett karosszékből, azonban ne felejtsük el, hogy közös ötleteket, tapasztalásokat, újításokat, még is csak személyesen lehet még mindig leginkább megteremteni.

BaGaTech Szakkiállítás 2014


2014. március 6-8. között a Syma Csarnokban rendezik meg a BaGaTech 1. Nemzetközi Sütőipari, Cukrászati és Gasztrotechnikai SzakkiállítástA kiállítás lehetőséget teremt arra, hogy a szakma, ezen belül is több szakma képviselői találkozhassanak, új és régi tapasztalatok cserélődhessenek. Fontos feladatunk, hogy megmutassuk a fiatalok számára is, hogy e tapasztalatok cseréje micsoda új ötleteket, elképzeléseket indíthatnak el. A kiállítás a fantázia kapuja és tárháza. A virtualitást felváltja a kézzel fogható tapasztalás, a látványvilág. Izgalmas, tartalmas és szakmailag feltöltő látogatást kívánunk mindenkinek!

Ez így is van! Izgatottan várjuk, hogy újra személyesen találkozhassunk kollégáinkkal egy profin felépített szakkiállítás keretein belül. Egy helyen lesznek a szakácsok, a cukrászok, a pékek, a felszolgálók és még ki tudja hány szakma mesterével találkozhatunk még, aki elénk tárja munkáját, meglátását és szakmaszeretetét. 

Minderre óriási szükség van! Mi ott leszünk! Sok sikert a kiállítóknak, eredményes látogatást a vendégeknek!


Krivács András
elnök

Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség