Keresés

Partnereink

wacs
csintex
baba
turizmus trend
ave
hungarospa


Hírek

Az MNGSZ is csatlakozott a Magyar Turizmus Zrt. új kampányához

Az MNGSZ is csatlakozott a Magyar Turizmus Zrt. új kampányához
A Magyar Turizmus Zrt. 2015. augusztus-szeptemberében első alkalommal hirdeti meg a magyarországi kutyás turizmus, illetve a kutyabarát szálláshelyek és szolgáltatások népszerűsítését célzó kampányát.

Mivel a négy- és kétlábúak közötti összhang utazás során sem képzelhető el megfelelően szocializált és jól tartott ebek, illetve a szabályok betartása nélkül, a kampány fontos eleme a felelős állattartás fontosságának hangsúlyozása.

 Az MT Zrt. Utazz kutyával! akcióját számos turisztikai és állatvédő szervezet, illetve ismert közéleti személyiség (Rúzsa Magdolna, Pindroch Csaba, Czigány Ildikó és Czigány György) is támogatja. Az Utazz kutyával! kampány kiemelt szakmai partnere a MUISZ, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség, a Rex Kutyaotthon Alapítvány, a Magyar Állatvédelmi és Állatjólléti Társaság, a Vigyél haza! Alapítvány és a Kutyabarát.hu is.Utazz kutyával a Turizmus Zrt. új kampánya

Az MNGSZ is csatlakozott a Magyar Turizmus Zrt. új kampányához

A kampányhoz nagy örömmel csatlakozott szövetségünk, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség is!
Krivács András, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség elnöke elmondta: ​​ „Mint szállodatulajdonos is egyre több olyan vendéggel találkozom szállodánkban, akik négylábú társaikkal együtt érkeznek. Ezt a magunk részéről szívesen támogatjuk, segítjük. Állatbarátok vagyunk, és gyakran mi magunk is kedvenceinkkel együtt utazunk.”
Forrás: mngsz.eu