Keresés

Partnereink

wacs
csintex
baba
turizmus trend
ave
hungarospa


Hírek

Az MNGSZ a mezőhegyesi Nónius Hotel vendége volt

Az MNGSZ a mezőhegyesi Nónius Hotel vendége volt


Az MNGSZ a mezőhegyesi Nónius Hotel vendége volt


A Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség meghívást kapott a Mezőhegyesi Állami Ménes Kft-től egy hivatalos megbeszélésre.

A Szövetséget Ambrus György szakács alelnök és Dr. Malatyinszki Szilárd a média és marketing bizottság vezetője képviselte. A találkozót a Kft. ügyvezetője Pap István Tibor kezdeményezte a mezőhegyesi Nónius Hotelben annak örömére, hogy a szálloda vezetője Asztalos Gyula sikerrel pályázott az éttermi mester címre.


Papp István Tibor örömmel vette a Szövetség támogatásának felajánlását és segítségét kínálta fel a jövőben megrendezésre kerülő Békés Megyei Tagozat közgyűlésére. A nyár előtt megrendezendő közgyűlés tiszteletére felajánlotta, hogy a tisztelet tisztségviselőket és a tagokat díszbe öltöztetett ötösfogattal fogja várni. Az megbeszélésen elhangzott, hogy mind a Nónius Hotel a rendezvényein, mind az MNGSZ a marketing lehetőségein belül támogatják egymást és erősítik a szövetségüket. Egyetértettek abban, hogy a több száz fős ménes, az épített örökség és a nyugodt, zavartalan környezet kiváló alappal szolgálhat a minőségi gasztronómiához és ezt meg kell mutatni szélesebb körben is.

Dr. Malatyinszki Szilárd