Keresés

Partnereink

wacs
csintex
baba
turizmus trend
ave
hungarospa


Hírek

A közétkeztetési szakácsversenyre április közepéig várják a jelentkezést

A közétkeztetési szakácsversenyre április közepéig várják a jelentkezést
Április 18-ig fogadja a nevezéseket a Közétkeztetési Szakácsverseny 2017-2018 versenyre a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal és a Közétkeztetők és Élelmezésvezetők Országos Szövetsége.
A szakácsverseny célja a hagyományos ízek, ételek modernizálása, az étkezési kultúra fejlesztése. A versenymenüben kötelező szerepelnie csirkének vagy afrikai harcsának, friss parajnak és/vagy spárgának, szezonális gyümölcsnek és/vagy zöldségnek, valamint rizsnek vagy tésztának. Ezen kívül bármilyen további élelmiszer felhasználható, ugyanakkor a felhasznált alapanyagok beszerzési költsége nem haladhatja meg az egy étkezőre jutó nettó 450 forintot.


Közétkeztetési Szakácsverseny 2017-2018
A Közétkeztetési Szakácsverseny 2017-2018 versenyre árpilis 18-ig várják a nevezéseket
 
A verseny kiemelt támogatója a Földművelésügyi Minisztérium és az Emberi Erőforrások Minisztériuma is. Szakmai támogatóként csatlakozott a kezdeményezéshez egyebek mellett a Magyar Bocuse d'Or Akadémia, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség, a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége, a Magyar Vendéglátók Ipartestülete is. A háromfordulós versenyre két fős csapatok jelentkezését várják, a versenyzőknek 3 fogásos, felnőtteknek szánt menüt kell megtervezniük, amely előételből vagy levesből, főételből és desszertből áll.

 
/T.D.